Nieuwsbrief Nr. 111 - mei 2019

Vragen…


Beste leden,

Wij hebben de gelegenheid gekregen om een oproep te mogen plaatsen met onze vraag. Januari dit jaar zijn onze (schoon)ouders begraven. Wij zouden graag een engel willen plaatsen als monument ter ere en nagedachtenis aan onze (schoon)ouders. Op internet kwamen wij de volgende foto tegen.


Wij hebben contact gehad met de persoon die de foto geplaatst heeft, deze vertelde ons dat deze foto waarschijnlijkheid genomen werd (maar is niet zeker...) op Père Lachaise in Parijs. De steenhouwer heeft zoveel mogelijk informatie nodig van de engel of het graf als mogelijk.  Hiermee hoopt hij, en natuurlijk ook wij, de maker of de gietmal te kunnen achterhalen.
Alle informatie is welkom, denk hierbij aan de familie van wie het graf is, maker van het beeld, maten, fotomateriaal van het beeld vanuit alle hoeken, etc…
Tot nu toe is het ons niet gelukt enige informatie te kunnen achterhalen. Zijn er leden die deze engel kennen en ons van meer informatie kunnen voorzien? Heel erg bedankt voor jullie hulp om het grafmonument voor onze (schoon)ouders te kunnen realiseren.
 
                        Vriendelijke groeten,
                        Kim en Dick Bavell

 
Info:
Alle nuttige informatie kan naar
[email protected] of
telefonisch op +31 613683475
doorgestuurd worden