02 juni 2018

Schoonselhof : zaterdag 2 juni 2018, “Laat het smaken op Schoonselhof!”

Op zaterdag 2 juni 2018, “Laat het smaken op Schoonselhof!”14 uur aan de Krijgsbaan te Hoboken. Heel wat bekende Antwerpenaren uit de culinaire wereld liggen begraven op Schoonselhof. François Xavier De Beuckelaer van Elixir d’ Anvers, chocolatier Hans Burie, Louis Roodthooft van de confiserie en Cuperus bekend om zijn koffie en thee vonden hier hun laatste rustplaats. Bedrijven die Antwerpen met een culinaire erfenis bedachten zoals chocolade Meurisse, de sigarendynastie Tinchant, chocolade Martougin en Spiers van de bananen rusten hier. Duur: 2 uur. Prijs: € 12 per persoon en € 10 voor leden vzw Grafzerkje.  Voor deze prijs krijgt u een begeleide wandeling en kan u mee genieten van verschillende proevertjes die u aangeboden worden door een medewerker. Vooraf aanmelden is noodzakelijk: Jacques Buermans 03/829 16 03. E-mail: [email protected] www.schoonselhof.be.